ponedeljek, 16. junij 2014

Kmalu gremo na morje!


Imeli se bomo lepo in bomo uživali .Vsak dan se bomo kopali. Spali bomo v hiški.  Tam bomo bili 6 dni. Komaj čakam da gremo na morje s sabo bomo vzeli veliko stvari.  Peljali se  bomo pet ur in peljali se bomo z avtobusom in trajektom. Zelo bomo uživali. Bomo plavali se kopali igrali predvsem pa uživali. Zvečer bomo imeli zabavo po zabavi bomo pa šli spat. Šli bomo tudi na sladoled.
Anja 6.a 

   
Na morju se bomo imeli lepo in se bom  zabavali. Komaj čakamo da gremo še prej gremo pa v bazen Brestanico . Na morju bomo preživeli 6 dni. Vsi smo ne učakani  za morje potem gremo še s kolonijo na morje v Nerezine. Vsaki dan bomo šli plavat z nami bodo bili tudi Osnovna. šola. Senovo. 
Arlind 6.a
 
V sredo 18.6.2014 bomo šli v šolo v naravi na morje v  Nerezine. Tam se bomo kopali. Mogoče se bomo imeli luštno in perfektno. Tam bomo ostali 6 dni. Z nami bo odšla učiteljica Tjaša. Jaz sem si za takrat že pripravila potovalko in en manjši nahrbtnik. S seboj bom imela 200 kun in še mnogo drugih stvari,ki jih bom potrebovala na morju. Jaz sedaj že vem, kakšen kraj je Nerezine, čeprav tam še nisem bila. Upam, da bo zanimivo in da bomo uživali kot še nikoli doslej. Se že veselim.
Jasminka  6. razred

Vesel sem da gremo kmalu na morje saj bo tudi kmalu konec šolskega leta. Se bomo zabavali plavali in bomo bili skupaj. Ponoči bomo imeli zabavo in po zabavi bomo šli spati. Najbolj pa se veselim da se bomo skupaj družili. Ko pridemo domov gremo tudi v kolonijo od 8julij do 18julij. Znova se bomo zabavali, plavali, družili ter igrali družabne igre.

Amadej Prah 6.r


Imeli se bomo lepo in veselo. Šli, bomo tudi na sladoled, na večerni sprehod in se kopati v morje. Z Anjo se že veselimo in komaj čakava, da greva na morje. Zadnji dan na morju se bomo peljali z ladjo. V hiški se bomo, lahko igrali, se  smejali, brali knjige, gledali revije… Bomo imeli večerne plese. Sigurno bo lepo in zabavno, komaj čakamo.
Maruša                

Ni komentarjev:

Objavite komentar