nedelja, 22. junij 2014

NEREZINE, 2. dan (19. 6. 2014)
 
Zbudili smo se že ob 6.00 uri, zato smo imeli skoraj dve uri časa za jutranjo telovadbo z učenjem odbojke. Po zasluženem zajtrku smo se odpravili na plažo. Danes smo največ pozornosti namenili zavesljaju z rokami – prsno. Med noge smo stisnili plovčke in odrivali z rokami vodo tako, da smo risali velika očala. Bilo je zelo naporno.

Komaj smo čakali kosilo in čas namenjen počitku in družabnim igram. Ob 15. uri smo na plažo odnesli le plavalne črve in povezali udarce z nogami in zavesljaje z rokami v tehniko prsno ali žabico. Nekateri že prav lepo plavamo. Upamo, da nam bo uspelo osvojiti bronastega delfinčka.
Pavel

Danes je bil prav lep dan in tudi včeraj. Z avtobusom smo se peljali do Bučanja­, Nerezin .Včeraj smo se peljali s trajektom in bilo je luštno in perfektno. Peljali smo se približno 20 minut. Potem smo šli z avobusom v Nerezine,,nato pa naravnost v Bučanje,kjer smo izbrali otroško naselje. Danes smo vstali ob 6.00, čeprav bi morali vstati ob 7.00. Preden smo  se nasellili, smo si ogledali prostore, kjer bomo prenočili. En dan smo že prenočili, vendar bomo še naslednje dni prenočevali.
Jasminka Kladnik

Mi smo na morju in uživamo. Z Marušo se veliko smejimo,  uživamo in  poslušamo radio. Veliko se kopamo. Včeraj smo šli na sladoled v Nerezine. Danes 19.6.2014 smo jedli za zajtrk različne namaze. katere smo želeli. Potem smo se šli kopat. Potem smo šli jest kosilo. Zdaj se igramo, poslušamo muziko,počivamo,z Marušo pišemo za na blog. Potem se bomo šli kopat. Za kosilo smo jedli riž z grahom, meso na žaru, solato in pili sok. Za večerjo bomo jedli krompirjevo solato,ocvrt oslič, sok in sladoled. Pozdrav vsem v šolo in domov.
Anja Bosina  

Včeraj zvečer smo odšli na sladoled v Nerezine. Veliko plavamo, da se bomo naučili plavat. Zelo je zabavno in lepo. Z Anjo uživamo tudi plešemo. Lep ozdrav v šolo in domov.
Maruša Brili

Ni komentarjev:

Objavite komentar