sreda, 11. februar 2015

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI - 3.DAN

11.2.2015

Pavel Pirc, učitelj smučanja
Danes je bilo vreme fantastično - prava zimska pravljica. Čudovito veme je verjetno tudi vplivalo na odlično vzdušje in zelo dobro delo učencev. Preko različnih vaj in igric na smučeh smo spoznavali smučarsko tehniko. Spremenili smo se v avtomobilčke, letala, ptice, metuljčke, zastavonoše, angelčke, voznike tovornjakov, natakarje... in še in še. Po smučanju pa smo se vsi spustili še z adrenalinskimi sankami, ki so zagotovo nepozabno doživetje.
Arlind Dashefci
Danes smo se ilmeli lepo, lepo smo se naučili šmučati. Zelo lepo vreme. Lep pozdrav !

Anja in Maruša
Danes je bilo lepo. Naučili smo se delati ovinke smučali smo se že s palicami. Vreme je zelo zelo lepo. Punce smo bile na obisku pri fantih . Fantje so nam spekli palačinke. Danes gremo v  disko. Jutri bomo punce povabile fante k nam prpravile bomo za njih presenečenje. Jaz in Maruša pozdravljamo in pogrešamo  učiteljico Anjo,Ireno,Kristino,Ido ravnateljico  in učitelja Mirana. Pogrešamo Alena, Davida,  Jasmina. Pogrešamo tudi mamico in atija. Igramo se različne igre.  Lep pozdrav v šolo in domov. Kmalu se vidimo.
Jasminka
Danes smo se imeli mega fantastično.Veliko smo se smejali in se igrali različne družabne igre,ki smo jih prinesli od doma. Pričakujemo,da bo jutri srečen dan.Pogrešam vse,ki se z menoj družijo in pa seveda starše ter brata. Danes ob pol devetih bomo imeli disko.Komaj čakam in se tako veselim,da ne vem,kaj bi rekla.Super se imamo in prav veseli smo,da se lahko družimo.Luštno pa je,da fantje k nam pridejo na obisk in me punce k fantom. Fantje in dekleta  še preden pridemo na obisk drug k drugim pripravimo prav posebno presenečenje,kot bi imeli rojstni dan. Na žalost pa nobeden od vseh nas nima rojstnega dneva  v tem mesecu.

Ana
Danes smo se naučili smučati s palicami bili smo tudi na vlečnici danes in včeraj  Pogrešam Silvota, Dejana, Alenko,Marino,učiteljico Nevenko Valerijo in  Ido. Pozdravljam vse domače in v šoli. Danes imamo disko. Igramo se različne igre,zvečer se pogovarjamo in nemoremo spati. Jas in Anja se ponoči pogovarjamo tudi zvečer preden gremo spat. Lep pozdrav kmalu se vidimo.

Martin
Danes smo na smučišču imeli obroče in z trupom smo se nagibali na zavoj pozdravljam svoje domače atika mamico in sestro.


Ni komentarjev:

Objavite komentar