četrtek, 12. februar 2015

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI - 4.DAN

12.2.2015

Pavel, učitelj
Počasi se bližamo zaključku naše zimske šole v naravi. Vreme nam ni bilo tako naklonjeno kot včeraj, vendar najboljši smučarji vztrajajo tudi ob mrazu in megli. Z nekaterimi učenci nam je uspelo prismučati tudi na pravo, zahtevnejše smučišče. Prvič smo se vozili tudi na sedežnici, kjer smo zelo uživali. Po besedah učencev smo se počutili kot ptice na nebu. Zvečer nas čaka še podelitev diplom in družaben zaključek. Trenutno smo vsi na čajanki v dekliškem apartmaju, zato bom zaključil. Učitelji Blaž, Tjaša in Pavel smo zelo ponosni nad trudom in smučarskim znanjem prav vseh učencev. Se vidimo kmalu.
Slika je za našo razredničarko Nevenko.
Maruša
Zelo smo se imeli lepo.

Anja
Danes je bilo lepo. Danes smo bili na sedežnici. Videli smo učitelja Gregorja. Včeraj smo se vozili s sankami.
Ana
Vesela sem k sm vidla Gregorja in gledal nas je ko smo smučal. Ko sem se naučila smučat, pol sm šla domov v apartma. Pol sm šla se tuširat. Pol smo šli na večerjo in pol smo prpravle za fante bonbone, čokoladice, pa čaj. Lep pozdrav!

Martin
Prihajamo jutri domov in šli bomo še na pico. Zelo vas pogrešam in pogrešam vse domače. 

Tjaša, učiteljica
Danes pri malici so mi učenci pojedli vso čokolado in piškote. 

Saša
Veliko se smučamo.

Aleksander
Danes sem se prvič peljal s sedežnico. Dobro mi je bilo. Imel sem se lepo.

Jasminka
Danes smo se imeli lepo. Fantom smo zopet pripravile presenečenje. Ob osmih zvečer bomo imeli spoznavanje učencev iz druge šole. Zopet je bilo veliko smeha in veselja. Tudi ta dan smo preživeli zelo lepo. Smučanje je bilo tako zabavno, da sploh nisem hotela iti domov. Veselim se jutrišnjega dne, da bom spet lahko smučala. Zelo rada smučam. Pri igri smo s Tajo zabavale tako, da smo se heale z vzdevke, klicale smo se z drugačnim imenom. Recimo Francka in Franček pa Krompirjevec, pa Nodi...

Dodajamo še nekaj posnetkov učencev včerajšnjega dne. Če bo jutri lepo vreme, vam pokažemo celotno skupino.
  Aleksander


 Amadej

Anja

Ana

Ni komentarjev:

Objavite komentar