petek, 09. september 2016

KUHARSKE DELAVNICE Z MARTINOM

V okviru projekta ZNAM - DAM, SE NAUČIM - DELIM, ki je sofinanciran s strani ZRSŠ, smo v sodelovanju z inštitutom SURF izvedi kuharsko delavnico.


Kaj je o tem povedala Jasmina?

Včeraj nas je obiskal Martin iz društva SURF. Naučil nas je o tem, kako pripraviti pesto iz bazilike ter kako narediti pesin "čips". Pekli smo tudi palačinke z riževim mlekom, ajdovo in pirino moko, malo soli in radensko.Na začetku se nam je palačinka zažgala. Martin nam je rekel, da se iz teh napak lahko marsikaj naučimo."Šefa" pri peki palačink sta bila Matej in Martin.
 Tudi jaz znam peči palačinke. Doma ponavadi testo naredim iz mleka, jajc in moke.Mislim, da se bom kuhanja hitro naučila. Komaj že čakam, da grem na jadranje! To bo zelo hitro minilo. Včasih si celo mislim, da se z jadranja ne bom "več" vrnila in da bom še šolo pozabila in sošolce. Anja in Mischele sta edini "učenki",ki ju ne bom pozabila. Mislim, da staršev in sošolcev niti ne bom pogrešala. No, nekatere bom. Pogrešala pa bom seveda učiteljico Valerijo, Mašo, Tjašo, učitelja Mirana, Gregorja in Pavla in vse, ki me tako lepo učijo. A saj se bomo še videli, ko se vrnem.
Lepo se imejte in upam, da se boste čim več učili in že ocene dobili.
Jasminka
Več fotografij si lahko ogledate na:Zdravo kuhanje

Ni komentarjev:

Objavite komentar