sreda, 16. november 2016

EVAKUACIJA

Danes, 16.11.2016, smo imeli evakuacijo. Z učiteljico Romano smo se pogovarjali, da se pravi čas oblečemo in obujemo in vzamemo pomembne stvari. V telovadnici smo poslušali, kako se zaščiti okna če pride do jedrske nesreče.V telovadnici sta govorila učitelj Miran in učiteljica Maša kako če pride do jedrske nesreče. Potem smo šli se oblečit in obut. Potem smo šli vsi v svoje razrede in smo počakali, da se je uglasila sirena. Z učiteljico Romano smo šli hitro po stopnicah in čez steklena vrata. Potem smo šli vsi ven na parkirno parkirišče in smo se vsi tam zbrali.   Zunaj smo čakali 10 minut. Ravnateljica je preverila, če smo vsi zunaj. In potem smo šli vsi nazaj v šolo v svoje razrede. To je bila samo vaja.
Maruša


Danes smo imeli evakuacijo. Bili smo v telovadnici. Maša je razlagala kako zatesnit okna če pride do jedrske nesreče. Ko je bila siren smo mogli zapustit šole na zbirno mesto na parkirišče.
Maj

Jodove  tablete bi dobili, če bi bila nesreča  v nuklearki. Smo šli z učiteljico v kolono ven.
 PETRADanes smo imeli evakuacija. V telovadnici je povedala tovarišica Maša je razlagala kako zaesni okna če prid do jedrske nesreče ko j bila sirena smo mogli zapustit šole smo mogli it na zbirno meso na parkirišče.   
Bečir

Ni komentarjev:

Objavite komentar